toate categoriile
EN
Robust dar senin, Onorează pentru totdeauna

Acasă>Despre noi>Profilul companiei

țara mea trei-lamă Suflator de rădăcini provine de la întreprinderea lui Cao. După treizeci de ani de istorie profesională, a fost renumit în țară și în străinătate pentru produsele sale superioare și caracterul sincer și sincer.

       

Nantong Rongheng Environmental Protection Equipment Co., Ltd. este o companie profesionistă implicată în dezvoltarea, producția, vânzarea și service-ul de diferite tipuri de suflante, pompe de vid și alte produse. Produsele acoperă: suflantă pentru rădăcini cu trei lame de uz general, suflantă cu rădăcini cu trei lame rezistentă la explozie, suflantă cu rădăcini cu trei lame anti-coroziune, suflantă și unitate cu trei lame pentru rădăcini cu trei lame la temperatură înaltă și presiune înaltă, pompă de vid pentru rădăcini cu trei lame și unitate, ventilator rotativ, diferite supape de siguranță, dispozitive de eșapament etc.

       

Rongheng are o forță tehnică puternică, metode avansate de proiectare, echipamente de procesare sofisticate și un sistem de calitate perfect. A realizat progrese majore în multe tehnologii cheie ale produselor sale, iar principalii săi indicatori de performanță, cum ar fi eficiența energetică și zgomotul, au atins nivelul avansat mondial. Echipa sa tehnică este principalul redactor al standardului industrial din China HJ/T251-2006 „Cerințe tehnice pentru produsele de protecție a mediului Roots Blower”.

       

Compania Rongheng aderă la filozofia de afaceri a calității, inovației, serviciilor și integrității. Se bazează pe produse de înaltă tehnologie cu drepturi independente de proprietate intelectuală. Cu o calitate excelentă, prețuri rezonabile și servicii atente, produsele sale sunt vândute în toată țara și în străinătate. Desulfurarea fumului, sinteza chimică, transportul pneumatic, topirea furnalelor, acvacultura, fabricarea hârtiei și alte domenii au o reputație și o cotă de piață ridicată.

       

Rongheng va continua să ofere mai multe produse profesionale pentru protecția mediului în țara mea și diverse activități.