toate categoriile
EN
6
21
22
23
6
21
22
23

Suflantă pentru rădăcini cu temperatură înaltă și presiune înaltă


  • Informatii de baza
  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Specificatii principale
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Model Nr.
seria RH
Tip de tehnologie
Suflante cu deplasare pozitivă
Viteza rotativă
650-2120rpm
Puterea motorului
0.75-250kw
MediuAer, gaze neutre
Pachet de transport
Husa standard din lemn
SpecificațieReglabil
Marcă înregistratăRH
OrigineChina
Codul SA
8414599010
Capacitatea de producție
2000
Descrierea produsului

Ventilatorul de înaltă presiune și temperatură înaltă seria HT este un produs special conceput pentru condițiile de funcționare ca ventilator de circulație în sistem închis.

Pentru a menține o eficiență de reacție mai mare în astfel de sisteme, există adesea temperaturi și presiuni mai ridicate în sistem. Deoarece materialul principal al suflantei Roots este în general din fontă, materialul poate fi recoapt sau chiar grafitizat la temperatură ridicată și există pericolul ascuns de explozie a corpului sub presiune ridicată. Garniturile generale din cauciuc sunt predispuse la îmbătrânire și defecțiuni la temperaturi ridicate. În același timp, rulmenții în condiții de temperatură ridicată sunt predispuși la defecțiuni ale rulmentului din cauza transformării structurii metalografice a materialului. Aceste condiții au prezentat o serie de revendicari dure.

Suflanta HT Roots dedicata temperaturii ridicate si presiunii ridicate a fost special optimizata si imbunatatita pentru conditiile de mai sus. A propus în mod creativ o structură de carcasă a rulmentului integrată, de tip deschis, răcită cu apă. Corpul de tip deschis este utilizat pentru a elibera presiunea ridicată evitând în același timp transmiterea temperaturii ridicate la rulment, iar riscul de aprindere cauzat de scurgerea lubrifiantului din cutia de viteze în corp este eliminat. Existența structurii răcite cu apă adaugă o dublă asigurare la protecția rulmentului, care îmbunătățește efectiv stabilitatea corpului, prelungește durata de viață și reduce temperatura întregii mașini.

În același timp, ventilatoarele HT de înaltă temperatură și presiune înaltă, un număr mare de etanșări mecanice și etanșări PTFE sunt utilizate pentru a evita eficient defectele pieselor obișnuite din cauciuc care se defectează la temperaturi ridicate.

Mai jos este diagrama schematică a procesului și standardul de parametri realizabil al ventilatorului HT de temperatură înaltă și presiune înaltă pentru condiții speciale de lucru.DESCRIERE

● Profilul rotorului: profil unic CONCH cu trei pale, pulsație redusă a fluxului de aer, eficiență volumetrică ridicată, eficiență ridicată, economisire de energie, zgomot redus și micro vibrații;

● Mod de transmisie: conexiune directă;

● Intrare și ieșire: Structură de intrare unică în formă de diamant, admisie de aer netedă;

● Angrenaj: Angrenaj de precizie pe cinci nivele, precizie ridicată a transmisiei, zgomot redus;

● Rezervor de ulei: structura rezervorului de ulei simplu / dublu este opțional, configurație flexibilă;

● Răcire: Structura generală de răcire cu apă, dispozitivul special de răcire cu apă circulantă, dispozitivul de răcire cu ulei circulant sunt opționale;

● Dispunerea caroseriei: aspect tradițional, tip compact dens


Specificatii principale

◆ Debit: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Creșterea presiunii: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Viteza aplicabila: 490/580/730/980 / 1450RPM;

◆ Rezistenta maxima la temperatura: 500 ℃;

◆ Presiune maximă: 1.2MPa;

◆ Temperatura de comutare a răcirii cu apă: 90 ℃;


Aplicații speciale

Notă: condițiile de temperatură ridicată și presiune ridicată sunt complexe, iar selecția este dificilă. Vă rugăm să contactați compania noastră în avans pentru comunicare.

HGddGpICTB2F0SDZSHU2Cw

Certificat
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Anchetă