toate categoriile
EN
22
22

Comutator detașabil blindat metalic interior


  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Descrierea produsului
Nu.Nume si PrenumeUnitateParametru
1Tensiune nominalăkV24
2Nivel de izolareTensiune de rezistență la frecvența de putere de 1 minkV65 (79)
Tensiunea de rezistență la impulsul fulgeruluikV125 (145)
3Frecvență nominalăHz50
4Curentul nominal al magistralei principaleA630, 1250, 16002000, 25002500, 3150, 4000
5Curent nominal de rezistență de scurtă duratăkA16, 20, 2525, 31.531.5, 40, 50
6Curent nominal rezistent la vârfkA40, 50, 6363, 8080, 100, 125
7Distanța de scurgeremm/kV20
8Nivel de protecție
IP4X (IP2X după deschiderea ușii dulapului)
9Greutatekg900

8aZr_O95QTCxr3jhyGdOYQ

DESCRIERE

● Corpul dulapului este asamblat prin îndoirea multiplă a plăcii de aluminiu-zinc, ceea ce evită eroarea cauzată de sudare, iar precizia de procesare și asamblare a corpului dulapului este mare.

● Adoptați un aspect montat în centru, stabilitate mecanică și interschimbabilitate bună.

● Folosind bare colectoare de tip D sau O și proces de vulcanizare a rășinii epoxidice, pentru a obține o izolație completă, pentru a îmbunătăți distribuția câmpului electric în dulap și pentru a îmbunătăți nivelul general de izolație al tabloului de distribuție.

● Dispozitivul este echipat cu o varietate de funcții de blocare: cum ar fi intrarea și ieșirea electrică a căruciorului întreruptorului, operarea electrică de deschidere și închidere a întrerupătorului de masă etc., care pot împiedica operatorul să intre în intervalul de tensiune prin greşeală.

● Operațiunea de intrare și ieșire a căruciorului întreruptorului, operațiunea de deschidere și închidere a întrerupătorului de împământare și operațiunea de deschidere și închidere a întreruptorului pot fi toate acționate electric. Iar PLC-ul este folosit pentru a măsura și controla procedurile de operare ale operațiunii de pornire și oprire pentru a realiza operația programată. Utilizați ecranul tactil ca interfață om-mașină și operați părțile corespunzătoare din diagrama de simulare furnizată de ecranul tactil.


Aplicații speciale

Notă: Orice lucru care depășește domeniul de aplicare al cerințelor de mai sus va fi determinat de utilizator în consultare cu producătorul. Pentru locuri speciale, cum ar fi substații subterane, substații nesupravegheate și alte condiții proaste de funcționare, echipamentele de răcire cu temperatură constantă trebuie adăugate în interior pentru a îmbunătăți condițiile de funcționare a produsului și pentru a asigura funcționarea sigură și fiabilă a echipamentului.

Anchetă