toate categoriile
EN
21
21

Aparate de comutare fixe metalice de joasă tensiune


  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Anchetă
Informatii de baza
Descrierea produsului
ModelTensiune nominală(V)Curent nominal(A)Curent nominal de rupere(kA)Curent nominal de rezistență de scurtă durată1s(kA)Curent nominal rezistent la vârf(kA)
GGD1380A 1000151530
B 600(630)
C 400
GGD2380A 1500(1600)303063
B 1000
C 600
GGD3380A 31505050105
B 2500
C 2000

kk7okGGITuW9PXyUkamF9w

DESCRIERE

● Dulapul aparatului de distribuție de joasă tensiune AC de tip GGD adoptă forma unui dulap general. Cadrul este sudat cu oțel 8MF format la rece. Piesele cadrului și piesele speciale de susținere sunt produse și furnizate de compania noastră pentru a asigura acuratețea și calitatea înaltă a dulapului. Componentele dulapului universal sunt proiectate conform principiului modulului și există 20 de găuri de montare pentru modul, iar coeficientul universal este ridicat. Poate permite companiei să realizeze pre-producție. Nu numai că scurtează ciclul de producție, ci și îmbunătățește eficiența muncii.

● Designul dulapului GGD ia în considerare pe deplin disiparea căldurii în timpul funcționării dulapului. Există un număr diferit de fante de disipare a căldurii la capetele superioare și inferioare ale dulapului. Când componentele electrice din dulap se încălzesc, căldura crește și este descărcată prin fanta superioară, iar vântul rece este adăugat continuu în dulap din fanta inferioară pentru a face dulapul etanșat să fie singur Un canal de ventilație naturală este format din partea de jos până la atingerea scopului de disipare a căldurii.

● Ușa dulapului este conectată la cadrul dulapului cu o balama rotativă, ușor de instalat și dezasamblat. O bandă de etanșare în formă de munte este încorporată la marginea pliabilă a ușii. Banda de etanșare dintre ușă și cadru are o anumită cursă de compresie atunci când ușa este închisă.

● Ușa instrumentului echipată cu componente electrice este conectată la cadru cu mai multe fire de sârmă de cupru moale. Părțile de instalare din dulap sunt conectate cu cadrul prin șaiba moletă, iar întregul dulap formează un sistem complet de protecție la împământare.

● Suprafața dulapului este tratată cu un proces de pulverizare electrostatică de înaltă tensiune. Cu aderenta puternica si textura buna.

● Capacul superior al dulapului poate fi îndepărtat atunci când este necesar pentru a facilita asamblarea și reglarea barei principale la fața locului. Cele patru colțuri ale blatului dulapului sunt echipate cu inele de ridicare pentru ridicare și transport.

● Nivelul de protecție al dulapului este IP30, utilizatorii pot alege și între IP20 ~ IP40 în funcție de cerințele mediului de utilizare


Anchetă