toate categoriile
EN
1
2
3
12
13
14
1
2
3
12
13
14

Suflantă centrifugă cu mai multe etape


  • Informatii de baza
  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Specificatii principale
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Model Nr.
RH-C-02
Codul SA
8414599010
Capacitatea de producție
100000 buc/an

Descrierea produsului

Produsele de suflantă centrifugă în mai multe etape produse de compania noastră au un loc în tratarea apelor reziduale menajere, desulfurarea gazelor de ardere, denitrificarea, uscarea în vid, transportul pulberilor și granulare, spălarea cărbunelui și cărbunelui, presurizarea azotului, creșterea biogazului, încălzirea prin circulație și alte domenii .

Prin inovare tehnologică continuă, compania noastră a dezvoltat recent o suflantă centrifugă (turbină) cu mai multe trepte de înaltă eficiență. Eficiența sa ridicată, economisirea energiei, zgomotul redus și alte avantaje îl fac un produs suflante cu performanțe mai bune și preț mai mic în China. Produsul implementează cu strictețe GB/T28381- Standardul național din 2012 de „Valori limitate ale eficienței energetice și evaluării economisirii energiei a suflantului centrifugal” și a trecut testul Institutului de Supraveghere și Inspecție a Calității Produselor din Nantong City.

Compania noastră are acum o serie de tehnologii brevetate cu drepturi independente de proprietate intelectuală și a câștigat succesiv distincții precum „Întreprindere de înaltă tehnologie”, „Întreprindere de tehnologie privată din provincia Jiangsu” și „Produse de înaltă tehnologie”.


DESCRIERE

1. Greutate ușoară

În comparație cu același tip de suflantă, greutatea este cu 30% mai ușoară.

2. Zgomot redus

Zgomotul corpului suflantei este mai mic sau egal cu 84dB(A) și este un zgomot de înaltă frecvență. Când nu există încăpere izolată fonic, distanța de propagare nu depășește 20 de metri

3. Vibrații mici

În condiții de funcționare fără niciun dispozitiv de reducere a vibrațiilor, viteza de vibrație radială (bidirecțională) a scaunului rulmentului suflantei este ≤4.0 mm/s.

4. Fără frecare mecanică

Când suflanta funcționează, nu există frecare mecanică între alte părți, cu excepția rulmentului, care reduce zgomotul și asigură durata de viață.

5. Mașini fără ulei

Nu se generează ulei sau gaz în timpul funcționării suflantei, iar aeratorul nu este corodat, ceea ce prelungește durata de viață a sistemului de aerare.

6. Afișaj digital cu sunet și alarmă luminoasă pentru temperatura arborelui

Carcasele rulmenților din față și din spate ale corpului ventilatorului sunt echipate cu termocupluri, iar porturile sunt conectate la un afișaj digital pentru a afișa temperatura arborelui. Temperatura rulmentului va crește din cauza lipsei sau umplerii excesive cu grăsime, ulei sau uzură. Când temperatura setată este depășită, alarma sonoră și luminoasă va alarma automat.

7. Întreținere ușoară

Deoarece suflanta centrifugă este o mașină fără frecare, rotorul este susținut de rulmenții din față și din spate, iar carcasa și rotorul nu sunt ușor deteriorate. Întreținerea zilnică este în principal pentru a asigura lubrifierea eficientă a rulmenților și monitorizarea temperaturii. În mod normal, este necesară doar înlocuirea rulmenților și a cuplajelor. Stud. Carcasa suflantei adoptă o structură de conectare în serie (asemănătoare cu un șir de haws confiate), scaunele lagărelor din față și din spate sunt independente, iar cele externe (conectate cu șuruburi) sunt conectate la voluta de admisie și evacuare. Când reparați, nu este nevoie să dezasamblați întreaga mașină, doar deșurubați șurubul de conectare și scoateți scaunul rulmentului pentru a înlocui rulmentul, economisind timp și confort.

8. Carcasa de racire cu apa

Pentru suflanta a cărei presiune este mai mare de 8mH2O, deoarece temperatura la capătul de ieșire trebuie să depășească 160℃, se adaugă un distanțier de răcire la stratul exterior al carcasei (stator), care poate reduce temperatura gazului cu mai mult de 40℃, creșterea eficientă a creșterii presiunii suflantei Eficiența și eficiența generală a muncii. Sursa de apă poate fi conectată în serie cu dispozitivul de răcire cu apă al carcasei rulmentului. Consumul de apă este mai mic de 1.5 m3/h, iar costul consumului de apă este mult mai mic decât costul cu energie electrică economisită datorită îmbunătățirii eficienței

9. Controlul invertorului

Pentru o suflantă echipată cu un motor de joasă tensiune de 380 V, un convertor de frecvență poate fi utilizat pentru a crește frecvența puterii și a crește viteza la 3600 rpm, crescând astfel eficiența suflantei la 80%. După conversia frecvenței, consumul de energie poate fi economisit foarte mult. În special, raza de reglare a rapelului și a debitului suflantei poate fi mai mare, iar domeniul de aplicare al nivelului de apă inconstant, cum ar fi SBR, este mai larg. Are avantajul spălării din cauza blocării parțiale a aeratorului, în special suflanta sub 45m³/min poate ajunge la aproximativ 11mH2O Boosting rezolvă eficient problemele proceselor de debit mic și de înaltă presiune, cum ar fi aerarea puțului adânc.

10. Ușor de instalat

Suflanta completă este livrată din fabrică. Motorul principal și motorul sunt fixate pe aceeași bază de oțel. Nu este nevoie să adăugați alte dispozitive de amortizare în instalație, iar cerințele pentru nivelul de instalare nu sunt ridicate. Toba de eșapament cu filtru de la intrarea suflantei poate fi instalată direct pe suflante; iar conducta de evacuare trebuie conectată la suflante printr-o îmbinare flexibilă pentru a preveni ca gravitația țevii și forța suplimentară de instalare să acționeze direct asupra suflantei.

11. Rotorul este fabricat cu tehnologie avansată

Rotorul folosește teoria elementelor finite și adoptă un design cvasi-tridimensional (flux ternar). Rotorul este realizat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate prin turnare centrifugă; performanță stabilă și fiabilă, asigurând rezistența rotorului în condiții de funcționare de mare viteză, astfel încât să asigure cea mai lungă durată de viață a rotorului. Deoarece linia rotorului este rezonabilă și bine realizată, eficiența suflantei ajunge la 78%, ceea ce economisește multă energie și reduce costurile de operare.

12. Răcire cu apă a carcasei rulmentului din spate

În procesul de suflare, din cauza comprimării aerului, temperatura carcasei finale este în general mai mare de 80 ℃, iar temperatura Xia Li poate fi mai mare de 100 ℃, așa că trebuie luată în considerare răcirea scaunului rulmentului. În designul original, a fost instalat sistemul de răcire cu aer al scaunului rulmentului din spate, iar acum inovăm pe această bază, adăugând un sistem de răcire cu apă, realizând funcția dublă de asigurare a scaunului rulmentului din spate și prelungind durata de viață a ținând. Calitatea apei de răcire nu este ridicată, pot fi folosite apă de la robinet, apă regenerată sau chiar epurare preliminară.


Specificatii principale

Mj1aWykqQkaYSCnmOIEuDA

Aplicații speciale

Principalele specificații tehnice ale produselor din seria C

Debit de intrare: 15-1500m³/min

Presiune de ieșire: 1000-12000mmH2O

Temperatura mediului: -35~+40℃

Umiditate relativă: 20 ~ 85%

Zgomot: ≤84dB (A)

Valoarea vibrației scaunului rulmentului: viteza vibrației ≤4.0 mm/s


Certificat
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Anchetă