toate categoriile
EN
5
27
28
29
5
27
28
29

Suflantă pneumatică de transportare a rădăcinilor


  • Informatii de baza
  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Specificatii principale
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Model Nr.
seria RH
Tip de tehnologie
Suflante cu deplasare pozitivă
Viteza rotativă
650-2120rpm
Puterea motorului
0.75-250kw
MediuAer, gaze neutre
Pachet de transport
Husa standard din lemn
SpecificațieReglabil
Marcă înregistratăRH
OrigineChina
Codul SA
8414599010
Capacitatea de producție
2000
Descrierea produsului

Principalele aplicații ale suflantelor Roots în industria transportului pneumatic includ: industria chimică, transportul cerealelor, desulfurarea și transportul cenușii, industria cimentului, transportul pulberilor etc.

Principala caracteristică a condițiilor de transport pneumatic este că suflanta pornește și se oprește frecvent, presiunea instantanee este mare și poate apărea blocarea conductelor.

Suflanta pneumatică cu transmisie pneumatică din seria AT are o calitate stabilă, un control precis al cleranței și un plus de surplus de putere al întregii mașini, care poate asigura pornirea lină a suflantei în condiții de presiune ridicată și evitarea blocării conductelor; în mediul de impact, jocul rotorului este stabil și întreaga mașină funcționează fără probleme.

Odată ce se produce blocarea conductelor în transportul pneumatic, este ușor să provocați accidente de echipament. O suflantă de marcă importată în proiectul de transport de făină de gluten de porumb al unui grup de cereale din Liaoning, din cauza surplusului insuficient de echipament, puterea întregii mașini este limitată, se produce o blocare a țevilor în timpul transportului pe distanțe lungi, determinând oprirea instantanee a echipamentului , și o cantitate mare de gaz comprimat în conductă Efectul arcului de aer, revenirea coloanei de aer dezintegrarea impactului întregului dispozitiv.

În timpul transformării proiectului, în funcție de caracteristicile materiale ale pulberii de gluten de porumb cu vâscozitate ridicată și decantare ușoară, compania noastră a ales un tip de frunze cu pulsație mare a fluxului de aer și a folosit produse de înaltă rezistență cu putere redusă a arborelui, putere excesivă mare, și nici un proiect de trepte al arborelui principal. Configurare, atingeți cu succes o distanță orizontală de 500M, 30M de transport pe distanțe ultra-lungi și o operare sigură și stabilă până în prezent.

WGbziCiUSReqHa7dz2s0rg

Site-ul ventilatorului dezintegrat de fluxul de aer

În industria desulfurării și transportului cenușii, există o presiune înaltă instantanee peste 80kPa. Având în vedere această stare de funcționare, ventilatorul de transport pneumatic din seria AT este presetat cu un canal de aer de răcire în proiectarea structurală, care poate funcționa stabil în condițiile de lucru corespunzătoare fără conducte suplimentare de răcire cu apă, ceea ce simplifică configurația produsului și economisește costurile de operare.

DESCRIERE

● Profilul rotorului: profil unic CONCH cu trei pale, pulsație redusă a fluxului de aer, eficiență volumetrică ridicată, eficiență ridicată, economisire de energie, zgomot redus și micro vibrații;

● Mod de transmisie: curea, conexiune directă;

● Intrare și ieșire: Structură de intrare unică în formă de diamant, admisie de aer netedă;

● Angrenaj: Angrenaj de precizie pe cinci nivele, precizie ridicată a transmisiei, zgomot redus;

● Rezervor de ulei: structura rezervorului de ulei simplu / dublu este opțional, configurație flexibilă;

● Răcire: universal răcit cu aer și răcit cu apă, poate fi comutat convenabil;

● Structura corpului: aspect tradițional, structură compactă densă


Specificatii principale

◆ Debit: 0.6 ~ 713.8m³ / min;

◆ Creșterea presiunii: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Viteza aplicabilă: 500 ~ 2000RPM;

◆ Temperatura de comutare a răcirii cu apă: 90 ℃ (corespunzătoare presiunii 58.8kPa);


Aplicații speciale

Notă: Orice condiții de lucru complicate care implică funcționarea la altitudine mare, funcționarea cu frecvență joasă, transportul de gaze cu densitate redusă (heliu) etc., vă rugăm să contactați în prealabil echipa noastră de tehnicieni.

bvwwFlleQWuinDrpdJ8jnQ

Certificat
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Anchetă