toate categoriile
EN
9
35
9
35

Suflantă rădăcină din două etape


  • Informatii de baza
  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Specificatii principale
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Model Nr.
seria RH
Tip de tehnologie
Suflante cu deplasare pozitivă
Viteza rotativă
650-2120rpm
Puterea motorului
0.75-250kw
MediuAer, gaze neutre
Pachet de transport
Husa standard din lemn
SpecificațieReglabil
Marcă înregistratăRH
OrigineChina
Codul SA
8414599010
Capacitatea de producție
2000
Descrierea produsului

Suflantul Roots din seria în două trepte RHR este o nouă generație de produse concepute și dezvoltate pentru aplicații de înaltă presiune și debit mare. În comparație cu ventilatoarele centrifugale de mare viteză și ventilatoarele centrifugale cu mai multe trepte, nu are nicio supratensiune, nici o blocare, adaptabilitate puternică la condițiile de lucru și investiții. Avantajele sunt costul redus și consumul redus de energie.

Suflanta în două trepte RHR adoptă un calcul strict pentru a se asigura că suflanta se află în condițiile nominale de funcționare, iar cadrul principal în două trepte din față și din spate sunt în condiția unui raport de presiune 1: 1, ceea ce reduce valoarea absolută a presiunii diferențiale la fiecare etapă, reduce scurgerile interne și reduce consumul de energie. Designul schimbătorului de căldură cu contracurent de înaltă eficiență crește foarte mult eficiența de admisie a aerului între etape. Când suflanta funcționează peste 120KPa, poate economisi până la 30% energie în comparație cu suflanta tradițională. și alte echipamente tradiționale cu debit mare.

Suflanta RHR adoptă un capăt de aer înainte de etapă, un intercooler, un capăt de aer post-etapă, o schemă de răcire în trei etape și adoptă un design integrat. Este necesară doar o singură conductă de apă de răcire pentru a se asigura că întreaga unitate este sub protecție eficientă împotriva răcirii cu apă. Designul are redundanță ridicată, efect de răcire bun și instalare și utilizare convenabilă.


DESCRIERE

● Formă de configurare: formă de schimbător de căldură central cu două trepte;

● Răcire: Schimbătorul de căldură central este răcire în contra-flux și utilizează o răcire sincronă dintr-o singură bucată cu cele două părți ale gazdei.

● Raport de presiune: raport de presiune 1: 1;

● Schimbător de căldură: Schimbătorul de căldură adoptă o varietate de schimbătoare de căldură, cum ar fi tuburi și plăci;

● Profil rotor: profil CONCH unic cu trei pale, pulsație mică a fluxului de aer, eficiență de volum mare, eficiență ridicată, economie de energie și zgomot redus

● Mod de transmisie: curea în două trepte, conexiune directă în două trepte;

● Intrare și ieșire: Structură de intrare unică în formă de diamant, admisie de aer netedă;

● Angrenaj: Angrenaj de precizie pe cinci nivele, precizie ridicată a transmisiei, zgomot redus;

● Rezervor de ulei: structura rezervorului de ulei simplu/dublu este opțională, configurație flexibilă

Specificatii principale

◆ Debit: 0.6 ~ 120m³/min;

◆ Creșterea presiunii: 58.8 ~ 200kPa;

◆ Viteza aplicabilă: 500 ~ 1600RPM;


Aplicații speciale

Note: Aplicarea în două etape este complicată în selectarea tipului. Pentru a asigura cea mai mare eficiență a designului, vă rugăm să contactați compania noastră pentru a proiecta selecția tipului direct pentru dvs.

OFqGVr8uTsqmLFpFW1Lg8A

Certificat
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Anchetă