toate categoriile
EN
Descarca
33
34
Descarca
33
34

Suflant submersibil pentru rădăcini


  • Informatii de baza
  • descrierea produsului
  • DESCRIERE
  • Specificatii principale
  • Aplicații speciale
  • Anchetă
Informatii de baza
Model Nr.
seria RH
Tip de tehnologie
Suflante cu deplasare pozitivă
Viteza rotativă
650-2120rpm
Puterea motorului
0.75-250kw
MediuAer, gaze neutre
Pachet de transport
Husa standard din lemn
SpecificațieReglabil
Marcă înregistratăRH
OrigineChina
Codul SA
8414599010
Capacitatea de producție
2000
Descrierea produsului

Suflantul subacvatic Roots din seria UW este o nouă generație de produse cu drepturi independente de proprietate intelectuală și brevete naționale de invenție. Are multe avantaje, cum ar fi aspectul rafinat, structură compactă, fără zgomot, cost redus, întreținere ușoară etc. și este configurat cu control local sau de la distanță

Suflantele subacvatice din seria UW sunt concepute în principal pentru suflantele tradiționale care trebuie să construiască săli de mașini, să aranjeze țevi lungi, un cost total ridicat, să fie departe de locurile de birouri și zonele dens populate și consumă multă apă de răcire în procesele la temperatură ridicată. .

Suflantul subacvatic din seria UW adoptă o structură integrată semi-admis cu un motor extern. Aspectul este frumos și generos. Poate fi plasat la fața locului lângă secțiunea procesului. Nu este nevoie să construiți o cameră de suflare și instalații de reducere a zgomotului. Poate scurta conducta de alimentare cu aer și poate economisi costul întregului proiect.

Designul structural unic al suflantei subacvatice din seria UW elimină eficient zgomotul fluxului de aer și zgomotul mecanic în timpul funcționării suflantei. Poate funcționa într-o stare de aproape liniște și poate fi aranjat flexibil în zone cu cerințe mari de zgomot, cum ar fi în interiorul atelierului, spitalelor și zonelor rezidențiale.

Suflantele subacvatice din seria UW sunt scufundate în apă în timpul funcționării, astfel încât mașina să poată transporta un flux de aer la temperaturi extrem de ridicate, iar dispozitivul inteligent de circulație cu apă de răcire poate elimina eficient căldura pentru a asigura funcționarea stabilă a întregii mașini la o temperatură constantă.


DESCRIERE

● Metoda de transmisie: curea;

● Intrarea și evacuarea aerului: structură unică de admisie a aerului subacvatic, admisie stabilă a aerului;

● Răcire: Întreaga mașină este scufundată în apă cu efect de răcire bun;

● Dispunerea caroseriei: tip compact dens;


Specificatii principale

◆ Debit: 0.6 ~ 120m³ / min;

◆ Creșterea presiunii: 9.8 ~ 98kPa;

◆ Viteza aplicabilă: 500 ~ 2000RPM;

◆ Rezistenta maxima la temperatura: 500 ℃;

◆ Zgomot: niciunul;


Aplicații speciale

★ Note: Vă rugăm să contactați compania noastră în avans pentru condiții complicate de lucru, cum ar fi operarea la altitudine mare, operarea la frecvență joasă, transportul de gaz cu densitate scăzută (heliu)

★ Aplicabil: produsul este potrivit în special pentru mediul cu control al zgomotului standard înalt sau pentru a transporta gaz special solubil în apă și gaz la temperatură înaltă.

Q2r0y9NtSp2lQ9yPzcz2og

Certificat
cer1
cer1
cer1
cer1
1
Anchetă